Actie Sets / Snel Leverbaar

Wilt u snel slapen? met diverse Boxsprings en ledikanten uit onze Home Collection of actie sets is dit vaak binnen 2 weken mogelijk.

V450

Ons “instap model Boxspring”

met goede koudschuim topper HR40 en pocketveer matras. Snel leverbaar in de

maten van 120×200 t/m 180×200, binnen 2 weken in de Stofsoort/kleuren Hugo: Grey/ Antraciet/ Navy blue. Een van de betaalbare boxsprings uit onze collectie “actie” sets en snel leverbaar.  

Andere kleuren ook mogelijk.

Prijs v.a. €898, = 

V620

Het strakke design geeft deze boxspring

een tijdloze uitstraling. De kwaliteit die deze Boxspring biedt en het goede ligcomfort, maakt deze combinatie een serieus actiemodel. Upgrade naar diverse toppers mogelijk. De keuze voor een pocketveer box met een medium of firm pocketveer matras, leggen wij graag uit in onze winkel in Diemen. Zo geniet je niet alleen jarenlang van een prachtig design, maar ook van een heerlijke nachtrust.


Andere kleuren ook mogelijk.

Prijs v.a. €898, =

Jubilee

Wat een mooie Boxspring combinatie! Uitgevoerd in de zeer luxe Relax stof Graphite 66, met een heerlijke HR 40 extra dikke comfortabele topper.Deze snel te leveren Boxspring (veelal mogelijk binnen 2 weken) is snel leverbaar in de maten 160 x200 180 x200 en 180 x210. Andere maten en kleuren ook mogelijk. Andere mogelijke stoffen: Cape, Wave, Hugo, Luca, Nika, Boston, Bloq Een sieraad in uw slaapkamer.


Deze set compleet kost € 1599,=

en in elektrisch verstelbaar € 2399,=

Celebration

De boxspring Celebration stem je compleet af op jouw lig- en slaapcomfort. HP Boxsprings Diemen heeft deze geweldig fijne complete Boxspring in de showroom staan.

De cool side latex topmatras met erkoelende werking (sensICE©) zorgt voor een aangename nachtrust. Ook de hardheden van de matrassen bepaal je zelf (Medium

of Firm) Een stijlvolle uitstraling en zeer comfortabele matrassen…een ware lust voor het oog en een topper in onze collectie, dus echt “waar voor je geld”!


Uit voorraad leverbaar (= slapen binnen ca.2 weken) in de maten 180×200 en 180×210 in de kleur Boston Turtle en Charcoal Alle maten hebben 1 prijs en de verstelbare uitvoering wordt standaard geleverd met draadloze bediening!


De verkoop prijs voor vlak is 1799,= en voor

elektrisch verstelbaar 2599,=